Хората с добър вкус носят бижута, а всички останали - злато.

Хората с добър вкус носят бижута, а всички останали - злато.
14 February, 2022
 Хората с добър вкус носят бижута , а всички останали злато - Коко Шанел. 

И като, че да потвърди извода на неповторимата Коко Шанел във времето, в нашето ежедневие се е утвърдило носенето на злато - тънко, нежно синджирче с кръстче, или  друга висулка, златна халка и още 1- 2 пръстена и традиционните златни обеци - халки. Не съм ли права? Огледайте се наоколо.
Всяка жена, независимо от възрастта си може да бъде дискретно елегантна, спортно елегантна, неповторима, бляскава, непредвидима, избухваща и провокативна! Изберете вашият стил: в ежедневието, на празниците и специалните моменти от живота ви. 
Бъдете красиви, елегантни, зашеметяващи и свободни в избора си. Намерете верният баланс в личните си предпочитания. Търсете благородното и изискано излъчване. Разнообразието във вашия гардероб ще получите с помощта на аксесоарите, които поставят  акцентите и действат като естествено продължение на дрехата.  

В нашия електронен бутик www.Bijutaeli.com ще откриете висококачествени бижута на неустоими цени. Разнообразие от обеци, колиета, диадеми, брошки и други аксесоари. Изработени са от висококачествени бижутерски сплави, с кристали, синтетични перли, естествени камъни и неръждаема стомана без съдържание на никел. Всеки накит има свой стил и ефект и трябва да намери подходящ фон в облеклото ви. Накитите винаги зависят от фигурата и модела на тоалета.


* Ако върху една рокля с много украсителни  елементи - изкуствени цветя, дантели и бродерии, сложим по плътни и тежки  накити, те ще натежат и претрупат тоалета. На такава рокля би подхождало да има най - много една гривна, големи но семпли обеци - напр. висящи цилиндрични, кръгли и нищо повече. 
* Ако роклята е с изчистени линии може да си позволим по-плътни и тежки  накити - напр. колие, широка гривна в комбинация с големи обеци. Разбирате, че те тук ще бъдат акцента на цялата ви визия.
* При къса рокля, големината на бижутата и техния брой трябва още да се намалят.  Особедно ако дамата не е много висока.
* Важен момент в подбора на бижута ви е вашата физика. Ако имате дълга шия ще ви подхождат дълги обеци и обратно - по- къси или на клипсове. Тогава обеците и в двата случая ще играят ролята на изящна рамка за лицето ви. 
* Ако високо момиче си сложи диадема, ще стане още по- висока. Помислете дали това ще допадне на партньора ви.
* За пръстените - Ако ръката е нежна , красива и с добре поддържан маникюр, ще и подхождат 1-2 добре съчетани пръстена. Или от онези близкоизточни нежни синджирчета допълнение, поставени върху безименния пръст, минаващи върху гърба на дланта и закопчани около китката на ръката. 


Никога не съчетавайте 1 сребърен и 1 златен пръстен. 
* Диадемата е също много красив елемент на украса. Но както във всичко, така и тук трябва да търсим мярката и баланса. Тя трябва да бъде лека, ажурна, да не имитира царска корона  и да не е претрупана. Ако е с размерите на главата ви - може да се носи през средата на челото ви.

* В последните 2-3 години на мода излезнаха Брошките. Това е един стилен аксесоар с дълга история , която води началото си от далечното ни минало. Тогава тя е била символ на богатство и престиж за по-заможните дами. За щастие сега са достъпни за всички, които ценят класиката и изяществото. Нашият бутик разполага с голямо разнообразие от красиви и елегантни брошки с различни форми и цветове - изработени от различни материали. Носят се на различни места - от центъра на острото деколте, отстрани върху съществуваща якичка, от лявата страна върху манто, палто, ревер или върху колан в средата или отстрани. Би могла да освежи и малката ви дамска чанта. Модерни са брошките обсипани с дребни разноцветни изкуствени камъни, но с много красив дизайн. Мили дами, важно е как ще съчетаете отделните украшения едно с друго, като обща комбинация.
* Перлите са с неостаряваща красота.

Те са винаги актуални и намират място във всичките видове бижута - колиетаобеципръстениброшки и диадеми.

За специални моменти - сватби, абитуриентски балове, празници и подаръци, разгледайте електронния ни бутик и направете своя избор.

Ще ви очакваме!

www.bijutaeli.com